Torsdag’s våfflor

Hejhej! Känner mig superglad, fick typ massa energi nyss. Har just pratat med pappa, han är en klok man alltså. Lyssnade, försående och bara så bäst! Sen har mamma även ringt idag, var super-längesen jag pratade med henne känns det som. Är nu två år sedan ungefär dem var här och hälsade på mig. Får se om dem tar sig tid nu till hösten!

IMG_3169IMG_3159 IMG_3163

Idag har vi ätit våfflor, mumsigt gott! Vi som fick ett våffeljärn av D’s mormor och morfar. Lite fult ändå.. I två år har jag tjatat om att vi måste skaffa ett våffeljärn innan våffeldagen, men inte det! Har varit så sega och hemska på att beställa så det har som aldrig blivit av. Så det blev ju bara så perfekt det kunde bli med ett våffeljärn alltså. Så redan nu har vi säkrat att det blir våfflor till nästa våffel-dag… Heheee!!! 😉

Imorgon blir det att fara till Mo I Rana med Emelie för att köpa mjukglass & färska räkor! Och fara in på stan en vända.. Ska bli trevligt! Näe, nog om nu.. Hejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *