Midsommar 2014

Tänka sig att egentligen skulle det som inte bli någon ”midsommar-firning”… Med tanke på att jag jobbat då jag bytte bort förra helgen mot nurå. Då jag ansåg att det var viktigare att fara på 40+40-års kalaset. Men, det där har jag ju som redan berättat typ i förra inlägget lite grann om. For då till Tärnafors och var med och grillade med dom, men först blev det då äkta riktigt god förrätt bestående av sill, gubbröra och massa annat gottigt!! Alltså det kan ju vara det godaste som finns! 😀

IMAG3546 IMAG3548 IMAG3549 IMAG3552

Ja, så vi trillade som bara in på det där, så vi hade tur. Daniel’s kusin Minna var där också med hennes pappa. Blev lite nubbar å’ så också, så det var kul.. Har som aldrig druckit nubbar sådär, även om det hör därtill. Kan ju inte påstå att det är nått vidare gott, utan snarare en grejj som bara hör till, hehe..

Älg ytterfilè & sovas som D’ tagit med var grunden, sedan var det då som vanligt alla mängders tillbehör. Blev en sen kväll som inte skulle bli så sen egentligen, då alla som avslutat vid innan tolv, så blev det att vi gick ut (jag & Daniel och hans andra kusin Emin..) Satt där ute och tände en eld, ack att det var kallt.. Tur vi hade elden alltså, hehee!! Satt väl och länge typ till klockan 03:00 innan förnuftet tog oss hemåt. Blev en trött jobbdag på lördagen kan jag berätta. Men trots det vilken härlig kall midsommar det blev med mat och allt, Wiiiiiiiiiiiiiieeeey!! God å’ Glad midsommar helg var det där jahh.. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *