Tre födelsedagar

Ibland orkar man inte och ibland har man bara ingen tid alls. Som rubriken nämner ”tre födelsedagar” är det väl vad som har hänt sedan jag bloggade sist. Eller jag fyllde ju egentligen år några dagar innan mitt sista blogginlägg. Men i vilket fall har då jag fyllt 23 år. Det känns då ingen skillnad alls typ, vad jag vet, haha. Men en sak som jag vet är att jag tror inte jag vill bli äldre än 25 år, vad sägs som att stanna där kanske? 🙂

IMAG3494 IMAG3497 IMAG3505IMAG3513 IMAG3527

Sen har då jag och Daniel varit hos Lennart som fyllt 30 år och kalasat där! Och det var ju i och för sig typ dagen efter min födelsedag dvs.. Lördag den 7 juni som vi var på Lennart-kalas! Det var då himla trevligt, trots att vi var tvungen att fara tidigare då D’ fick super mycket typ migrän. 😕

Sen nu sista kalaset det var nu i helgen den 14 juni, hehe.. Då D’s moster och hennes kille firar 40 år vardera… 40+40= 80 års-kalas! Så vi har alltså varit på ett 80-års kalas, haha! Var himla kul det där måste jag säga tills typ närmare kl. 03.00 då jag mådde riktigt illa. Satt och halvsov/vilade ute.. Tills Daniel kom och hämtade mig och vi var påväg hemåt, så det blev lite spy-kalas för mig! Men ack vad trevlig kväll! Sveeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *