En Stockholm’s vecka

Tog med mig datorn nu när vi for till Stockholm, men tiden fanns inte direkt till att sätta sig ner och blogga! Så nu kommer det blandade bilder ifrån hela veckan samt text, woop-woop!! Blir som halvkonstigt när man sitter såhär i efterhand och försöker skriva så jag ska nog försöka sammanfatta veckan ganska kort i meningar. Därefter får bilderna att få tala för sig själv, helt gött å’ enkelt! 😀

Har haft det mycket bra hos Jessica hon är en bra värd, som till och med lånat ut sitt eget rum och sov hos Alma så vi fick hennes säng, hehe. Hade typ jätte ont i huvudet innan vi skulle flyga från Skellefteå, sen väl när jag var framme också… Funderar fortfarande över varför? – Jag som typ aldrig brukar ha ont i huvudet, men nog om huvudvärk. Väl framme när vi tagit oss in mot Centralen blev vi uppmötta så vi skulle hitta rätt, hehe.. Men nu alltså efter denna vecka måste jag säga att nu jäklar hittar vi alltså! Nästa gång det blir att dra dit, (om det nu blir då hon är inneboende hos en tjej.) Ja, då jäklar kommer vi hitta vart vi en ska för nu kan vi det här nästan fullt ut efter att ha varit på egna äventyr! 😉

IMAG3276IMAG3280 IMAG3284 IMAG3299 IMAG3309 IMAG3318 IMAG3320 IMAG3321 IMAG3360IMAG3335 IMAG3336 IMAG3351 IMAG3362 IMAG3369 IMAG3372 IMAG3383 IMAG3388 IMAG3396 IMAG3399 IMAG3404 IMAG3411 IMAG3415 IMAG3419 IMAG3421

Veckan i sig har besått av massor av alkoholhaltiga drycker, shopping, gamla-stan vandringar, utekväll på E-types restaurang samt biljardpalatset, godis på Caramella, mys, grlinning, tacos och bara go’ mat kort och gott! Dock har inte vädret bjudit på det bästa frånsett helgen.. Annars var det väl kring 10 grader och blåste rätt så hemskt kallt. Här hemma=Tärnaby har dem ju liksom haft minst typ 20+ och vindstilla mer eller mindre hela tiden medan vi varit borta. 😕

Helgen var som sagt fin  både lördag och söndag! Det var en dag då jag och D’ for på egna äventyr och åkte Djurgårdsfärjan, käkade sushi och for på Grönalund och åkte Eclipse. (Mycket hemskt och högt, huvva-huvva. Men nu har jag då åkt den, blev ju aldrig att jag åkte den sist ju.) Sen spelade vi spel där och vann en Nalle, knäppt och galet! (Se bild, fast han är kvar i Stockholm då han är allt för stor att ta hem.) Sen blev det även att dra på Lp-affären där jag hittade en skiva med Ted Gärdestad, Wiiieyy!! Näe, men nu får nog bilderna tala för sig själv, Byebye Stockholm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *