Tjugoåtta samt tjugonio

28 April: Vi var bjudna till D’s föräldrar å’ äta middag då hans moster å’ kusiner också var där för att äta friterad kyckling som är så galet gott. Sedan blev det också lite vin på det, likör å’ även en irish coffee som då var rätt så jäkla länge sedan jag drack. Var jätte gott som sagt!! Och inte nog med det när vi kom hem blev det också att dela på en vin här hemma samt att jag åt torkat renkött för typ första gången. Kan ju berätta att det var grymt gott och salt, särskilt till vinet som vi drack som då var rött såklart!! Eller det är väl inte så ”såklart-it” egentligen.. 😉

29 April: Var konstigt bakis hela dagen, kände mig så seg samtidigt som jag jobbade även fast jag inte tyckte att jag drack så mycket.. Eller rättare sagt drack jag ju inte mycket men mycket torkat renkött blev det, haha!!

Inte så intressant kanske.. Men vadå det här är ju min ”dagliga-avskrivare” så allt måste vara med.. Hohoo, även fast jag glömmer eller inte orkar ibland!! Tycker det är rätt kul att gå tillbaka och minnas allt man har gjort. Men nog om detta och dessa två dagar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *