Mums å’ mumsigt

Varför tycker jag om mat så mycket? Blir ju näst intill galen.. Tycker både om att äta mat och även att fota som kanske har märkts? Det blev iallafall ”fisk biffar” med potatis å’ stekt lök.. Sedan blev det också så att jag gjorde en spenatsoppa till förrätt. Var så sjukt gott att äta fisken där. Det var fisk som vi fick ifrån Norge av Daniels mormor å’ morfar.. Mums, mums, mums!! Syns rätt bra på bilden att det var gott, va? 🙂

Lyxfällan, vad hände? Dem visade ett gammalt avsnitt ikväll.. Blev lätt besviken faktiskt, jag som är ett troget FANS till dem liksom!! Hoppas på skärpning till nästa vecka, annars blir jag sur.. Men det blev ju bra ändå vi släkte ner hela lägenheten och satt bara och prata å’ drack kaffe till tända ljus.. Rätt så jätte mysigt!! Pröva själv? (Bör dock vara med någon du tycker om.) Hahahaa!!

Sedan var det ju också syndarens dag.. För vi drog på caféet och köpte, fasen minns inte vad dem heter.. Men typ som ”kokosbollar” fast dem här ”strutarna”.. Så j*vla gott det var, åt en specialgrejj var typ med belgisk choklad å’ nötter!! Kändes som det godaste av två världar. Fy fasen vad gott säger jag bara!! (Se bild ovan.. Hihihiii..) Nu blir det en god natt, puss å’ hej.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *