Röda korset

Idag har jag ”typ städat” i förrådet.. Eller jag har plockat ut massa saker som jag inte längre behöver/vill ha som jag har skänkt till Röda korset. Fick ihop tre flyttlådor med prylar, och än är jag långt ifrån klar i förrådet. Syns ju knappt att det hänt nått där inne. Alltså den dagen som jag kommer att ha det snyggt där inne så kommer jag att lägga ut en bild på direkten!! 😉

DSC_1246

Efter vi varit där å’ lämna prylar så for vi för att skjutsa hem Daniels lillebror som då var på dagis. Har inte varit så bra väder idag faktiskt alltså om man jämför med hur det var igår.. Så därefter har det som varit en ”tråkdag” kan man säga.. Men såna måste man ju också ha för att dem roliga och bästa, just ska få vara roligast å’ bäst!! Nu är det dags att bege sig mot köket å’ göra mat..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *