Varm balkong

Det blev så att Daniel fick sluta tidigare faktiskt. Men vad medförde det då? Joo.. Eftersom jag inte som påbörjat städningen utav förrådet, så blev det ju som inte roligare att börja när han kom hem så jag struntade i det. Kommer ändå ha tid med det nästa vecka då jag jobbar mindre, den som spar han har! För visst brukar man säga så? 😉

Gjorde nån kycklinggryta med pasta till.. Så j*vla skönt att inte behöva fara och handla. ”Man tager vad man haver” och vi hade till en kycklinggryta, wiiiiiiiihooooooooo!! Satt för övrigt ute på våran fina balkong och åt, så sjukt varmt det blir där alltså!! Åh, jag längtar till sommaren så galet mycket. Vill bara ut och promma!! Och då kan man ju tänka sig, varför inte promma nu? Men jag vill ha varmt och fint väder… Hoohoohooo.. Påtal om varmt så skulle det vara j*vligt skönt att fara utomlands med ma’ Daniel.. Tjatigt? Nädå, vill bara det så mycket ju, haha.

Ser du nått på bilden av förrådet? – Det är inte det som är meningen för det är så stört stökigt går inte ens att gå där inne. Men det är ju på rätt väg ändå, alltså jag har ju faktiskt en tanke på att fixa till det!! Sedan måste jag ju det innan jag å’ mina systrar ska fara till stugan och städa upp massa gamla grejjer.. Aja, nog om städning.. Hejs!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *