Nya tallrikar & fint väder

Dagen började med en längre prommis med Challe, sjukt härligt väder ute.. Sedan for jag även och hämtade ett paket på Konsum som jag beställt från Jotex.. Om det kommer att vara såhär fint väder när Daniel kommer hem så måste vi bara fara och köpa en glass och sitta ute i solen, mumsigt!! För då skiter jag faktiskt i mina ”nyttigheter”.. (Är lite svag för soligt väder, utan en isglass, haha.) Men hoppas han bara får sluta tidigare idag, hihiii.. Har just också lagat mig nå mat, som jag nu sitter och premiär äter i våra nya tallrikar som vi köpte när vi var i Skellefteå. Älskar dem djupa tallrikarna mest tror jag. (Som syns på bilden.) Tycker som allmänt om att äta i djupa eftersom det händer ju att man sölar på ibland, hahhaa!! 😉

Hmm… Igår eller i förrgår pratade jag med ma’ Malin i telefonen.. Åh, saknar henne ju.. Jobbigt, jobbigt.. Men snart kommer väl hon hit också för att se hur vi har det!! Sedan bör ju jag ta mig tid att träffa henne när jag far till Skellefteå över en fika som vi då alltid pratar om.. Synd bara att det alltid är så j*vla stressigt när vi far till Skellefteå för det har alltid varit nått som måste göras, som att hämta saker, köpa nått och blablablablablaa..

Men nu blir det mest troligt att ta itu med förrådet, fy fasen vad jag gruvar mig.. Kommer lägga ut en bild senare!! (kanske, kanske, kanske) ….  😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *