Hemma skjuter ingen hare

Knäpp rubrik? Kanske det kanske inte.. Nyss hem kommen efter att ha jobbat en heldag dvs.. från kl. 9.30-20.00 som också då är det längsta passet som jag jobbar. Men nog om jobb!! För nu är jag ledig i två hela underbara dagar, känns så skönt så att ja, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det.. Och ja man kan få tycka att jag nyss varit ledig för det har jag ju också, haha!! Men jag vet exakt varför det känns så härligt att få vara ledig nu igen, och det är för att jag måste hinna gå igen förrådet (Hela och inte bara vissa saker.) För nu framöver så kommer jag å’ mina systrar fara till stugan och städa upp i lagården som står där. Rensa ut saker som inte ska vara kvar, sedan ska jag också lämna mina ”bardomsgrejjer” jag orkar väl inte ha det i förrådet, när det finns hur mycket plats som helst att ställa alla sånna grejjer som ska sparas i Burträsk. Hade tänkt slippa dra upp dem sakerna hit till Tärna, men hade som inget annat val nu när mamma å’ dem skulle flytta. Så det ska bli riktigt härligt när jag fått ordning på allt skräp å’ minnessaker!! Sedan har jag ju också påbörjade lådor med saker som jag tänker skänka till Röda korset!! Så det kommer bli kanoners patroner, för då går pengarna för sakerna också till nått bra.. En god gärning förlänger kanske ditt liv, så ta vara på alla du kan!! 😀

DSC_1219

Igår satte jag ihop det här j*vla balkongbordet.. Kanske låter mesigt att det var stört jobbigt, och man kanske kan tänka vad kan gå fel? Men alltså det tog ett bra tag faktiskt innan det var klart!! Läste kanske inte ”ritningen” för det skulle ju vara så himla lätt att bara bygg ihop det, men icke det inte. Fick skruva isär det två gånger, så kände en lätt irritation!! Men som ni ser här på bilden så är det ihop skruvat å’ ser rätt så bra gjort ut, haha!! 😉

Nu blir det väl att försöka väcka Daniel som redan sov när jag kom innan för dörren!!  Så att vi kan fara till Tärnafors å’ hämta lilla Challe å’ även lämna tillbaka hans föräldrars bil som vi lånat idag eftersom båda har jobbat. Vi håller förövrigt på att leta en bil till för detta håller inte riktigt om båda jobbar å’ så.. Nog för att jag kommer att jobba mindre nu när det inte är högsäsong osv.. Men vi måste ju ändå ha en semesterbil.. Hohoooooo, så vi kan fara på min lilla drömresa till ULLARED som jag då hoppas vi kommer kunna ha tid å’ pengar till att utföra. Är ju så sjukt mycket man vill hinna till sommaren, våran förra sommar blev ju som rätt kort tillsammans!! Med en tanke på att jag då bodde i Skellefteå kanske!! Aja, nu ska vi dra, hejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *