Syrran’s slutproduktion

Mårrron, mårron!! Känner mig sjukt sliten efter gårdagens färd hemåt. Och Daniel då som började jobba vid klockan åtta, antar att det blir en tidig kväll ikväll alltså.. Just nu sitter jag å’ äter ”Keso mellanmål” lite speciell smak vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Men lite halvgott sådär är det iallafall!! Minns knappt vad klockan var när vi kom hem, men tror iallafall att den alla gånger var efter klockan 02.00 hursomhelst. Sedan när vi kom hem då så var det som inte bara in direkt och gå och lägga sig. Utan vi hade ju massa grejjer som vi köpt också som skulle in bland annat, balkongbord med stolar, tallrikar, nå korgar till badrumshyllan och annat smått.

Igår var vi då som sagt och såg på Jessicas slutproduktion, (därför det blev så sent.) tyckte det var jätte kul att se den.. Och framför allt då se Jessica, hiihihii!! Jessica spelade då en dramalärare/teaterlärare å’ handlingen går knappt att beskriva var lagomt invecklad och sedan när det mesta började klarna upp, så blev det bara tvär slut, hahaa.. Men man får väl fantisera vidare nu antar jag. Näe, så det var kul å’ lät värt det att fara till Skellefteå och se den. Var ju som största dels därför vi for dit!! 🙂

DSC_1210DSC_1205

Sedan innan vi for för att se på teatern så rusade vi runt på stan och for runt på olika affärer å’ så måste jag ju bara skriva att vi köpte en ny bilstereo, och det blev så sjukt bra skillnad. Men nog om den, så packade vi ihop alla våra saker och for sedan till pappa å’ åt tacos i ugn som då är så himla gott.. Och särskilt till hemmagjord tzatsiki!! 😉

Men nu är det dags för mig att börja röra på mig å’ kanske hinna packa upp lite saker innan jag också drar iväg för att jobba.. Känns som jag hade kunnat betala för att inte jobba denna dag, jag som ville hinna packa upp allt som vi köpt och bara vara, haha!! Aja.. Hejdå!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *