Middag i Lund

Ojj, så härlig gott det var!! Blev så sjukt mätt. Men det är som vanligt som det ska vara alltså när man kommer hem ifrån mormor eller farmor, haha. Skönt att allt är i sin ordning, vore ju nästan jobbigt annars om man inte skulle få känna denna jobbiga mättnad, haha!! 😉

Vi åt nå Tapas där borta å’ nå pajer samt även kyckling å’ råris, Sedan blev det också den största marsipan tårtan som jag ätit. (högsta) som du då ser på bilden här nedan. Kanske inte syns så tydligt på bilden, men det är i princip en ”dubbel vanlig” tårta..

Inte nog med det då.. Mätt som en plätt kan man säga att jag är. Och alla andra vågar jag nästan också prata för. Så mycket mat alltså. Men för att komma vidare till saken då.. VI HAR ÄTIT RÄKOR NU IKVÄLL OCKSÅ Å’ DRUCKIT  VIN!! Snacka om den stora pricken över I:et. Men det var ju så jätte gott, så det har som gott bra faktiskt, trots all mätnad.. 😉

Men nu får det bli att gå och lägga sig, eftersom att det är en lagomt tidig morgon som det kommer att bli här nu imorgon, för att det är lite små trams som måste hinnas göra. (Bland annat kolla efter en present till Daniel som då fyller år snart.) Hoppas det blir lite trevligare väder imorgon å’ förövrigt så längtar jag till föreställningen som vi också kommer till att se imorgon.. (syrran’s slutproduktion.) Ska bli väldigt kul och intressant, NATTI NATT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *