Jobbig natt

Vilken jobbig natt det blev igår/inatt eller hur man nu säger. Det snöade, regnade å’ slaskade på nå så sjukt. Blir typ sur när jag tänker på det gick ju inte äns att köra. Sedan råkade vi köra fel också. Vi körde in i nått som heter: ”Blattnicksele” och började redan då tycka det var konstigt att vi aldrig sett den skylten förut någon gång, haha. Men det var ändå kul på sitt vis efteråt. Även om det också tillförde att det tog sån jäkla tid att komma fram till mammsen.. dvs deras nya lägenhet!! 😉

Men det bästa av allt med denna natt var ändå att jag sovit så sjukt härligt bra. Jag å’ Daniel har liksom delat på en 90’s säng men det har gått super bra!! Rätt mysigt faktiskt att sova tätt intill varandra. Fast det brukar vi ju som göra i vanliga fall. Det är ju inte precis som att vi tar upp våran 180’s … HAHAAA!!

När vi kom fram till Skellefteå for vi på max å’ körde en drive in.. Jag var så sjukt hungrig alltså. Så det fick bli chikybits å’ pommes. Tror magen lurade mig rejält eftersom att vi inte var framme föränn klockan tre på natten, så magen trodde väl att det var dags för mat eftersom jag inte låg och sov ?!???!!? hmmmmmz, hmzzzz… Jobbigt!! 😕

D’ och Aron har suttit och spelat tv-spel nu på morgonen medan jag pysslat på med att sminka mig å’ lite andra småsaker. Men nu blir det att dra iväg och äta hos mormor å’ moffe.. Byebye!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *