Ingenting heter han

Godmorgon!! Så känns det faktiskt.. Alltså som att den är god, har slagit på en tvättmaskin, bäddad sängen å’ funderat på att diska undan också nu snart. Ska då nu vara ledig lördag å’ söndag så vi drar redan nu ikväll då, känns som att trippen blir så mycket längre då om man vaknar upp i Skellefteå på morgonen. Egentligen skulle jag vara ledig söndag-måndag. Men D’ kunde inte vara ledig då så det gick ändra så jag blev ledig nu under helgen istället, så det känns underbart!! Vems hand ska jag annars hålla under teatern? Hihiii.. 😉

DSC_1108

Det passade även så bra att jag blev ledig nu lördag eftersom både syrra å’ moffe har fyllt år så alla ska fara och äta i Lund hos mormor å’ morfar. (alltså på lördag.) Känns så himla kul att träffa alla så jag orkar inte ens beskriva känslan. Blir ju lite annars när man bor så långt bort. Sist vi träffades var ju vid jul eller ca. tre veckor innan jul när vi var och åt julbord både jag å’ D’.. Blev lite tidigt julbord eftersom dem skulle fara utomlands.. Överkurs historia igen? Äsch, sånt man får ta!! 😉

Och vad fasen är det som är på bilden kan man ju undra, men det är Ingenting faktiskt. Alltså han heter Ingenting och han sitter i bilen.. Det är som en maskot, han är inte så snygg, men ändå rätt charmig.. Men nu ska jag gå å’ packa lite saker få i mig nå mat. Sedan blir det väl att diska antar jag, hahaa.. + Att gå ut med skrutten som då förövrigt ska få vara i tärnafors hos D’s föräldrar under våran tripp.. Hejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *