#Kärlek

Idag är det exakt 3 år sedan vi träffades för första gången. Helt sjukt! Denna dag var typ den bästa dagen i mitt liv. Valet som jag gjorde att fara till Herman på hans födelsedag och festa, hehe.. Trots att både Jossan & Malin dragit hem. Kände typ ingen men drog dit ändå. Väl där träffade jag Daniel för första gången..

Inga detaljer men.. ”Klick-klick” .. Därefter träffades vi två dagar i rad, under festligheter. Därefter var det dags för mig att packa ihop mitt allt efter att ha jobbat säsongs på” Nannas Kök”.. Tuff tid typ, hade träffat världens finaste kille och nu skulle jag hem. Deppad, lite ångest och bara ja vad gör man? – Sätter sig på bussen såklart. Dröjde en stund och pling så fick jag ett sms, det var Daniel och jag var kär. Hihiihii, pirrar typ i magen när jag skriver det här. Ändå lite småprivat känns det som, men har man sagt A får man säga B eller? 😉

IMG_2578

Hursomhelst.. Vi smsade konstant typ.. Sedan blablablalblblaaa.. Och D’ kom och hälsade på i Skellefteå med Isak. Alltså sjukt.. Så kär å’ sjukt och jag som en babblande kvarn och pratade hela nätterna å’ såg film. Sen var det klart! Det var vi, sommaren spenderades på att sakna Daniel, jobba på NCC, hälsa på i tärna hos hans föräldrar och sist och underbarast kanske.. Spendera en hel vecka i mammas & Magnus stuga. Var så underbart, bara vi och Charlie-voffsen min…

Därefter sålde jag lägenheten min i Skellefteå då vi sökte jobb tillsammans i Norge.. Inget jobb fanns och hipps-vipps hade jag flyttat till dyraste lägenheten i Tärnaby med Daniel. (7000 kronor.) Vad tänkte vi nu? Ja, var väl bara kära  antar jag. Jag menar Daniel hade kvar någon månad på hans jobb som vikarie och jag inte ens ett jobb? Det var en risk, en risk som vi tog för att vi inte orkade vara ifrån varandra längre.. KLART VI BRÅKAR IBLAND MEN.. IDAG ALLTSÅ TRE ÅR SENARE KLARAR VI KNAPPT AV ATT VARA IFRÅN VARANDRA, DET ÄR OCKSÅ SJUKT! Puss å’ kram Daniel på våran dag, älskar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *