Snabbt var det slut

Hallojj, söndagskväll!! Snart blir det nattinatt för en ny vecka med jobb och kommande Valborgsfirning. Då fyller också mammas man 40 år! Rätt kul då man aldrig tyckt han blivit äldre.. Mamma är ju typ 6 år äldre än han eller nått så varje gång han fylly år har det som inte gjort någon skillnad.. Äsch, jobbigt att förklara/skriva om det. Men hursomhelst har både jag och Jessica alltid tyckt Magnus varit 36 år typ. Kommer dock inte vara hemma att fira han, trots det!! Men så superstort grattis i förväg till goa’ snälla Magnus! 🙂

IMG_2645IMG_2646IMG_2651

Får se vad det blir med firningen av Valborgs. Antingen blir det att grilla själva ev. med någon. Eller så blir det att fara till Tärnafors och hänga där, vilketsom känns det typ gött med en typ ”lugn-firning”. Tänka sig att det är snart 3 år sedan jag och Daniel träffades för första gången, hihiihiii… Det är så sjukt när jag tänker på det, hur, var och allt när vi träffades. Tiden går så fort också och jag då? Har typ bott här i två år eller nått, eller närmare 2,5 år.. Om jag ens kan räkna?

Har varit som en stor slö-helg. Men det behöver man väl också, har varit en mysig god helg med min Daniel helt enkelt. Oftast är det massa påhitt som står på schemat men nu var det tomt. -Skönt!! Bilderna som bjuds på är från denna nyttiga dag.. Frukosten bestående av laxmackor och godheter. Sedan även middagen som blev räksallad, mumsigt gott blev det! Sen har jag också blivit bjuden till Emilia tillsammans med Emelie på lunch, som var jättegott= lax m. bire, soltorkade tomater å’ blomkålskräm. Så super tack för det och sällskapet idag!! Nu blir det nog ut en springtur. Hejs å’ hoppas på en kommande god arbetsvecka med jobbhelg och allt. Kram å’ grattis igen Magnus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *