Go’ grillningen

Har fixat och stökat på balkongen är rätt så mysigt där nu. Åh, vad jag längtar tills det blir varmt nog och det går plantera massa ätbart där ute också. Var och köpte några blommor som jag planterat i några småkrukor, gulligt blev det!! Och nu igår då det var så himla gött väder passade jag å’ Daniel på att premiärgrilla! (Vi har ju faksiskt hunnit grilla med D’s föräldrar redan, så detta var ”våran egna första grillning”) … Heheheee!! 😉

IMG_2586IMG_2582IMG_2598IMG_2601IMG_2618IMG_2642

Alltså våran grill ända sedan vi köpt den har den varit seg på att ”grillas med”.. Innan det blivit glöd osvosvosv… Och nu har vi då kommit på vad det beror på! Det är så att jag tydligen hade satt på benen fel på den stackaren.. Så lufthålen var förtäppta, hahahaa.. Alltså varför alltid jag? Om det nu var det? Daniel säger då att jag var då så ivrig på att bygga ihop plutte-grillen då vi fått hem den, haha..

Jag har varit så sur också, för det var jag som hittade den där grillen och tyckte den var fin söt & allt.. Kostade typ 400-500 kronor så det var ingen ”billig” liten klotgrill. Sen har den ju då inte funkat som den skulle. Men nu först igår känns den värld varenda krona, sjukt najs efter D’ fixat till den, alltså så det kan bli, hahaa!! Gjorde kycklingspett som vi marinerat sen dagen innan, massa grönsaker och bakpotatis i ugnen.. Samt även ädelostdressing!! Alltså typ godaste grillningen någonsin, helt underbart gott! Mys å’ mums å’ lite vin till det var vad kvällen fick bestå av. Ses snart igen grillen, du äger!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *