Lördag’s krabba

I lördags for jag och Emelie på loppis borta i Ängelsdal. Köpte mig några fina burkar, blev kombo-pris då det inte stod pris på ena så.. Blev tre för 100 kronor! Så super-duper tyckte jag. Men alltså vilka grejjer skin och päls och allt. Har aldrig varit på en loppis med så mycket konstiga saker å’ kallt var det också ute i lagården där…

IMG_2258IMG_2277IMG_2271IMG_2301IMG_2299IMG_2312IMG_2317IMG_2327

Efter loppisen blev det tillagning av krabban/tillbehör till den av: me and my Daniel.. Blev Wb-paj, sallad, krabban då samt creme fraiche, dill å’ citron! Sen kom Emelie och käkade med oss å’ gjorde kinderägg’s-mousse och hur stört gott var inte det då? Angående +poäng till krabban, blev Daniel totalt såld och påstår att han hellre äter krabba än räkor! Men det håller jag då inte med om, men däremot var det lite häftigt coolt att äta krabban, då man som inte ätit en ”hel krabba” innan. Har säkert redan nämnt det i nått tidigare inlägg att Daniel fick krabborna av hans jobbar-kompis, Så snällt jahh!! 🙂

Angående kvällen bestod den av drinkblandning & Helena som tillfrisknat från förkylning och allt vad det medför kom över. Sen blev det utgång till en trappa i Hemavan där det sög. Som ledde oss till Stockis, där det var mer drag. Men alltså: när-dem-spelar-äckligt-hög-musik-och-man-inte-är-tillräckligt-onykter-blir-man-inte-lika-taggad. Ut skulle vi och ut var vi kan man konstatera å’ en hamburgare blev även köpt från vagnen: ”Fjäll’s Kitchen”.. Fattar inte varför alla är så såld på den burgaren, snålt nått så hemskt med dressing osvosv.. Men man tager väl vad man får, höll jag på skriva, hahahaa!! Alltså enligt mig ingen överspeciell hamburage, men det är ju en burgare.. Jajaaa.. Nog om detta burgare-snack å’ kolla bilderna, Byyyyyyyyyyyyyyyye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *