Fackliga Skelleftegrejjer

Hallå!! Varit tvådagars i Skellefteå på medlefors med Emilia och lyssnat på fackliga saker. (förra veckan tisdagskväll drog vi dit.) Har varit super-bra där. Påtal om bra, alltså maten var stört god.. Dock började det inte så bra för min del då vi kom dit tisdagskväll. Hade anmält innan att jag inte åt skinka osvosv.. = griskött. Och det första man möts av är en macka med salami och gud vet vad. Men var ändå inte alls hungrig så.. Det gjorde mig inte så mycket alls egentligen!! 🙂

IMAG2977IMAG2981_BURST001IMAG3025IMAG2984IMAG2989IMAG2994IMAG3006IMAG3008IMAG3020IMAG3026IMAG3029IMAG3031_BURST001

Känns att man inte är van att lyssna så mycket som det blev därborta. Har varit slut ända sedan jag kom hem.. Jobbade ju helgen nu som var också, så nu är jag faktiskt sjuk.. Feber & förkyld då jag nyser och har allmänt ont i halsen, skit också. Hoppas jag bara kryar på mig tillräckligt då Jessica ska komma hit till helgen och fira påsk med oss! Fan kan inte vara sjuk då, aldrig, aldrig… Aja, orkar inte skriva så mycket mer nu.. Utan medlefors-bilderna får tala för sig själv med morgonrockar som fanns på rummet, underbara maten osvosv.. Eller juste måste bara berätta att vi satt i ett ljusrum typ i flera timmar, hehe.. Har aldrig gjort det förrut, men tror typ ändå jag fick energi av det.. Aja, Sveeeeeeeeejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *