Bokat till Stockholm

Wiiiiiiiiiiiey!! Har gått runt och väntat på att få veta om jag fått ledigt två dagar nu i maj. Nu i veckan fick jag veta att det gick. Så nu blir det att fara en vecka till syrran i Stockholm i slutet av maj med Daniel, fan vad kul det ska bli! Sen kommer ju syrran hit vid påsk också, då hon inte varit i vår nya lägenhet. Ska bli super-kul sedan jag har köpt påskpyssel så det blir bara så mys & trevligt! 🙂

IMG_2239IMG_2206IMG_2213IMG_2224

Canvasbeställning har vi hunnit med på Charlie & Mirro!! Som då syns på bilden ovan då Mirro sitter glor på tavlorna, haha.  Åh, dem blev bara så bra, har länge nog velat göra nått med dessa bilder. (Tog dem i våran förra lägenhet btw.) Sen blev det även beställt kort på jag å’ systrarna var små samt bilder på jag och Daniel.. Har endel tavelprojekt pågång nu och bilden här ovan/närmast är då ett projekt. Som kommer få plats över sängen så småningom om! Dvs.. Då sänglampan våran hänger på plats, wiiieyy’s!!

Har ju saknat Skilda världar nått så grymt hemskt mycket. Nästan så mycket att det inte går att beskriva. (Känns ändå barnsligt att sakna en tv-serie så mycket.) Så nu i veckan landade säsong 9 på Coop samt även Små citroner gula å’ Jägarna 1 & 2 i Blue ray! (Våra första blue ray vi någonsin köpt, hehe.) Är som så mycket jag vill skriva men har som ändå inte tid…. Håller på att tvätta och storstäda hela lägenheten!! Ska blir skönt när det ät färdigt, men just nu känner jag mig inte pepp alls, kanske därför jag sitter och bloggar!? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *