Earth Hour 2014

Idag är det måndag.. Långa samt kanske också tråkiga måndag. Ser ut som en katastrof här i lägenheten, så oväntat besök önskas ej. Så ikväll när Daniel kommer hem blir det storstädning samt veckohandling. Kommer väl börja smått idag i och med att jag liksom är ledig, hohoo.. Men jag ska iväg om ett tag och hjälpa Emelie och bära upp nått bord å’ sådär. Sedan därefter blir det förbi blommor & spel för att köpa garn.. Så att jag kan fortsätta på mitt projekt virka påskkyckling utan mall!! 😀

IMG_2187IMG_2190IMG_2194

Angående Earth Hour, så är det självklart för mig att släcka ner! Då det är så stort i övriga världen. Alltså sjukt häftigt nästan så man skulle vilja vara i Japan eller nått där dem tar det på största allvar, eller kanske i Kina. (Drömresa Kina nästa år under Earth Hour?) Så vi släkte ner alltihop och jag plockade fram massor med ljus. Där satt vi i mörkret med alla dessa värmeljus som lyste upp vardagsrummet och spelade sällskapsspel så vi glömde bort att kolla klockan till och med, hehe. Blev som en lugn-mys lördag. Samt även att under dagen skotrade vi och prövade fiske-lyckan men inte det. Aja, Hejs-svejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *