Våffeldagen

Hejj!! Redan förra året på självaste våffeldagen bestämde jag att ”nästa våffeldag ska vi köpa ett våffeljärn”.. Har haft ett år på oss och inte kunnat planera bättre än att det slutade med att tiden rann ut för att kunna beställa ett. Men det fanns så vi fick låna ett, hehee.. Så det blev hursomhelst mer en våffeldag detta år än förra vill jag lova!! 😉

IMG_2149IMG_2161IMG_2151IMG_2158

Ojjdå.. Kollade nyss tillbaka och såg att det var ett ganska bra tag sedan jag bloggade, typ en vecka? Och vad har hänt under denna tid då.. Faktiskt inte så mycket alls efter att vi kom hem från Haccp-utbildningen fredagskväll så bestod som bara min helg av jobb.. Så inget skojjsigt har väl som hänt i helgen egentligen. Har haft någon hemsk vinter-svacka.. Alltså humöret när det är i botten, jag orkar fan ingenting.. Men nu mår jag bra, hehe!! 🙂

Näe, fattar inte ens varför jag orkade fylla ut med att jag inte gjort någonting där innan våffeldagen, hohooo.. Men, men.. Byeee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *