Paltmiddag

Alltså palt måste ju vara det godaste som finns!! Jag tycker det är så gott så jag vet inte vad. Sen vet jag ju dem som inte tycker om det alls och det är nått som jag aldrig kommer förstå kan jag berätta. Sen är det också nått som jag kan äta flera dagar i rad, hohohoo..

IMG_2098IMG_2099IMG_2108IMG_2115IMG_2120

D’ tog hem någon halvgammal Philiadellkphiaost från jobbet så jag lovade att göra morotskaka då. Men det slutade med att Daniel själv gjorde den då jag frågade, hihihi.. Jag hade som fullt upp med palt kokningen och allt, wowoo.. (Kakan blev då super-god!)

Imorgon blir det att fara till Umeå på HACCP-utbildning via jobbet. Jag och madde som jag jobbar med ska fara dit. Utbildningen är först på fredag men eftersom vi kommer ta bussen kommet vi behöva sova över i Umeå. Utbildningen är om livsmedelshygien, så det kommer nog vara lärorikt och hoppas på intressant också, så nått fastnar!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *