Snabbt från Söndag

Kände bara att jag var tvungen att skriva ännu ett inlägg om helgen och om söndagen. Blev så fint väder så jag vet inte vad. Minns inte när jag såg en sådan blå himmel tidigare typ. Hemskt vackert och fint. Blev att fara upp på fjället då vi först for och köpte en Ben & Jerry’s, äppelcider och halv-goa’ Maraboukakor. Man har bara inte råd att förlora detta väder i och med en tjurig-dålig-hemsk innedag. Det vore bortkastad livstid med den personen jag älskar mest i hela världen!!

IMG_2054IMG_2074IMG_2057IMG_2065IMG_2082

 Skortade runt och hittade en fin plats där det var framme lite av en sten. Hade även med sittunderlag. Eller liggunderlag heter det väl när det är längre? Aja, hursomhelst en grejj vi satt på. Bilden på fjället där borta är Ryfjället. Ville dit ju kändes så himla nära. Men man blir ju lurad då det är längre än man tror. Men någon gång i vinter ska jag fan så mycket dit! Åhhh, känns så bra att jag skrivit av mig om söndagen. Älskar dig min Daniel, hihii..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *