Norge & Räkorsmys

Tänkte skriva lite om helgen faktiskt. Daniel hade tur och slutade tidigare nu i fredags så vi kom iväg i en god tid och börja köra. Blev ett stopp i Hemavan där vi for på Ica och köpte varsin skagenmacka, dricka och sen blev det även Oreo-marabou för mig! Har typ väntat massor på att hitta den så jag kan köpa den! Men ack vilken besvikelse.. Eller alltså okej kanske marabou som marabou mn det smakade då ingen oreokaka där inte! (Men nu har jag testat och aldrig mer.)

IMG_2000IMG_1993IMG_2002IMG_2014IMG_2021IMG_2033IMG_2049

När vi kom fram till D’s mormor å’ morfar blev det att äta lamm. Därefter for vi på Jula och köpte varsin helikopter, ändå shysst av hon som jobbade där. Vi fick två för en så istället för 800 kronor så blev det 400, woop-wooop!! Inte för att vi skulle köpt två annars, hohoo..

Blev att sova över till lördag och hälsa på Lene en sväng. Sen blev det handling av räkor för 250 norska kronor. (139 kr/kg) Men då är dem då färska!! Väl hemma och skönt som det var att komma hem blev det värsta räkmyset med ljus och allt i sin ordning. Så detta var vårat ”Norge och Räkorsmys”… Puss å’ kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *