Tre dagar

Som rubriken lyder. Det är vad jag jobbat denna vecka. Känns som en lyxvecka då jag haft två korta dagar och en längre. Och på det här viset har jag då var 6 vecka. Ojj, vad jag älskar mitt jobb och schema!! Frisyren här under på bilden har faktiskt en jobbar kompis gjort påtal om jobbet alltså, hehe!! Jasii, nog om jobb och rubriken å’ frisyren!!

Kände att detta som fick bli ett konstigt mixat inlägg med bara randombilder från veckan. Vet inte om jag orkar skriva nått mer än: Sillmiddag, virkat kattleksaker, bakat foccacia, fått te av D’s föräldrar, samt snöstorm. Så där var lite snabbt och kort om bilderna! 😉

IMG_1942IMG_1972IMG_1912IMG_1982IMG_1955IMG_1984

Alltså nu i veckan vilket väder det har varit, (som jag smyg nämnde ovan= snöstorm.) hemskheter. Snöstorm i det värsta laget, hela fönstret hade snöat igen i köket ju. Huvva, och jag som faktiskt ärligt hade tänkt fara ut och springa, haha!! (Fast det var då innan jag såg fönstret och varit ute med Charlie.) Hoppas det blir fint vänder till påsk bara då min syster kommer hit mest troligt! 🙂

Nu senare idag blir det att fara till Norge då Daniel kommer hem. Ska hälsa på hans mormor å’ morfar samt fara på jula och sedan köpa stora mängder räkor innan vi drar oss hemåt på lördag, mums så gött det ska bli!! Detta var allt för nu, heeeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *