Burre å’ Pappa

God kväll!! Pappa å’ Rebecca har då varit här nu i helgen,  wopp-woop!! Har inte kunnat blogga förrän nu idag då servern legat nere, då det är strömavbrott hela tiden typ. (Sjukt irriterande, usch!!) Var piss-väder hela jäkla helgen, så det blev ingen skidåkning alls som halverst planerat i alla fall från pappas sida, då han köpt nya skidor..

IMG_1815IMG_1825IMG_1857IMG_1862IMG_1839IMG_1872IMG_1877IMG_1898IMG_1868

Men nått som det blev var en lugn helg med slöeri, pizza, loppis, fika, melodifestivalen med tre-rätters och en sväng förbi Daniels jobb. Angående loppisen köpte jag vinglas, liten porslinsburk med lock och en bricka. (Se bild.) Sedan fick jag en disney-bok av pappa med accord, men.. För att jag skulle få den ska han nu se mig i sommar spela valfri låt och sjunga till i sommar, hhehee… Så kanske dags att börja träna å’ plinga? 😉

Har varit roligt att få besök, trots att det inte blev att åka skidor. Sen får jag ju inte glömma att min syrra lärt mig virka, wiiiiiiiiiiiieeey!! (Så nu kan jag typ det, inte sådär överdrivet snyggt bra. Men grunderna typ, hehe.) Mycket trevligt!! Äsch, njut av bilderna nu..

HEJS Å’ VÄLKOMMEN ÅTER I MASSOR!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *