Nyttigt framöver

Som rubriken lyder.. Är väl som jag tänker mig leva framöver. Det är som ett önsketänkande, jag vet. Men jag gör små förändringar typ hela tiden. Kanske inte jätte stora, men ah… Tänker börja dricka gröna smoothies i allafall och har gjort min första idag. Var väl inget att hurra över innehållet var: blåbär, päron, tomat, bladspenat, gurka och lite hallon, turkiskyoghurt & vatten. Känns grumlig och smakar tomat, hehe.. Men det är ju nyttigt så det är bara att köra på!! Hohooo 🙂

IMG_1595IMG_1782IMG_1601IMG_1789

Håller i smyg på att byta ut hygienartiklar som ska vara bättre och mindre kemikalier och skit i. Lutar åt att byta ut vanlig tandkräm nu till tandpasta. (Kommer skriva mer sen när det väl blivit av.) Sen har jag även tänkt göra en nyttig god musli och lite sånt i matväg, kanske ta reda på nyttiga recept på godsaker? Ska göra en leverrening nu framöver har jag bestämt. Känns som att det kommer bli en nystart med allt äckligt frosseri av godsaker efter reningen. Näe, känns som nått nytt och bra är pågång med lite nyttigare liv! Wiiiiiiieyy

Men  nog om nyttigheter. Nu imorgon kommer pappa och Rebecca och hälsar på, ska bli kul. Blir väl att kanske ta sig ut i backen något att åka, känns smyg-jobbigt då jag är så jävla stel i hela kroppen och ser ut som en pinne när jag åker. Men det blir nog kul i vilket fall, hehe.. Nepp, det här går inte nu blir det att spela AGE OF EMPIRES med Jessica å’ Daniel samt även plåga i mig smothie:n!! Sveeeeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *