Hälsandes snabbt

Hjälp.. Alltså vad händer med mig? Jag är ju som ledig idag och har varit vaken sedan sju. Detta är så inte jag, kommer väl att somna sådär mitt på dagen känns det som, hehe. Aja, uppe kanske innan tuppen, så nu sitter jag här och bloggar går kvällen!! 🙂

Fick då besök av Edvin (min plastbror.) Som då är i Hemavan och åker skidor på sitt sportlov med en kompis. Var kul att han kom förbi.. / att vi hämtade hit han och skjussade hem han, hehe… Tänka sig att han hann komma innan och hälsa på innan min egen mamma? Otippat och kuligt, wiiiiiiiiiiiiiipppeyy!!

IMG_1749IMG_1762IMG_1764IMG_1768IMG_1771

Pastasallad för 15 personer var vad som bjöds på. Helt sjukt att det alltid och då menar jag alltid blir mat för ungefär så mycket. Blev två av dem största bunkarna/skålarna vi har proppat med kycklingsallad! Men det är najs, då har vi mat i några dagar, haha. Sen blev det en kladdkaka till efterrätt som blev torr och väldigt chokladstark, aja var ändå mätt av maten så den blev som inget att hurra över!! Wowowowooo & byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *