Smörgåstårta

Hallå  Måndag!  Mer peppad än någonsin. Vet inte varför men har rätt mycket energi. Undrar om det var smörgåstårtan vi åt i helgen? Jag, Emelie, Helena och Emilia köpte en smörgåstårta från bageriet och åt efter jag jobbat klart då i fredags. Hade pratat nästan två månader eller nått om att äta smörgåstårta, (känns då som två månader iallafall vet dock inte om det är det, hehe.) Känns bra att det blev av i vilket fall och gud vad det var gott, så hemskt gott och sällskapet nästan goa’re än trevligt! 😀

IMAG2695IMAG2697IMAG2700IMAG2706IMAG2715

Bloggar ju uppenbarligen inte lika tätt som jag gjort tidigare. Men nu blir det bara helgsnack i detta inlägg i vilket fall. Sedan någon gång framöver blir det kanske skärpning då min blogg är fixad med design osv.. ”Alltid går det visst skjuta upp saker hit och dit.”

Lördag blev en sväng till Fjällbyn med ma’ Daniel och Emelie. Var ändå en del folk men typ nästan bara småbarnsfamiljer som kollade på melodifestivalen. Blev två drinkar och en lill- redbullvodka! På bilden med drinkarna är det en Lynx-drink= skotermärket* Äsch.. Orkar inte ens förklara med om det. Men nästa fest osv.. Blir det att tillverka egna såna som smaker betydligt bättre än bara citron. Och jag som inte ens tycker om citrondrinkar, men den gick väl typ ner..  Aja, lite helgstuff dära så nu blir det ledighet i morgon och äta semlor & ikväll kommer min plastisbror hit och kollar hur vi bor då han är och åker skidor i Hemavan nu på lovet! Heeeeeeeeeejs!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *