Skoterhelg & Paltsöndag

Goddag måndag!! Som rubriken lyder alltså Skotrat hela helgen och jag är helt slut i kroppen, nått så sjukt liksom. Kan dock bero på att jag och Daniel körde fast nått så hemskt igår. Exakt samtidigt också, fast D’s fastkörning var aningen värre, ingen tidsuppfattning hur lång tid det tog för oss att att komma lös. Men kändes typ som en timma av slit. Men vi tog oss lös i vilket fall, wowowoooo!! 😀

IMG_1698IMG_1687IMG_1674IMG_1676IMG_1697IMG_1705IMG_1709IMG_1727IMG_1746IMG_1733

Fredagen blev det en tur på fjället för oss med Minna en sväng. På Lördagen blev grillning på på fjället med D’s lillebror och Charlie. Stackars Charlie-gubben var ju livrädd då han fick åka skoter. Men det är ju inte så konstigt då han aldrig gjort det tidigare. Och vad han sprang upp och ner efter skotern då jag for och hämtade Gustav då han åkt bobben ner. Slut liten Challe blev det, hihihii.. Så nästa gång på skotern kommer det nog att gå bättre å’ därefter ännu bättre får vi hoppas!! 🙂

Sen igår då så frånsett att vi fastande med skotern som jag redan nämnt blev det välförtjänt palt till middag som vi hjälptes åt att göra! Å’ gud det var så gott så nu blir det palt hela veckan, hehheheee… Byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *