Alla Hjärtansdag

Blev en slö och ändå mysigkväll. Blev tre-rätters middag som bestod av: brietoast med honung å’ ruccolabädd. Sen varmrätten som blev nästan äckligt gott!! Som då var en vegetariskpasta med blandannat svamp, zuccini å’ massa annat grönt. Sen slutligen till efterrätt blev det ”Kvarg” med hallon å’ digestivekex. Ibland behöver det inte vara överdrivet många moment för att klappa ihop en tre-rätters, mums!! Inte för att skryta typ, men pastan var sjukt god! 🙂

IMG_1665IMG_1607IMG_1615IMG_1620IMG_1633IMG_1638

Flottade även på med cheese-heartz å’ chokladhjärtan trots efterrätten och alkoholfri cider! Filmen: Känn ingen sorg tillbringade vi kvällen med. Så en lugn och bra dag. Så nu har vi då firat denna dag! (”Om det nu är så mycket att fira, vi myser ju på ändå typ jämnt då vi skämmer bort oss med god mat och gott, hehe.”) Jajjaaa, Hejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *