Jesus Christ Superstar

Hej!! Snacka om bra, alltså rakt på sak nu. Parkett och rad nummer två, fatta!? Skellefteå Kraft Arena, var mäktigt går inte komma ifrån hur man vrider och vänder på det. Tacka syrran kanske då hon är helt tokig i denna musikal och typ sett den tre gånger? Som fick pappa att se den när han var i Stockholm i typ maj eller nått som sedan i sin tur bokade biljetter redan juni (alltså nu snackar vi 2013 såklart.) Och även ville ge det till sin äldsta dotter och hennes Daniel, Wiiiiiiiiiiieyyy!! 🙂

IMAG2525IMAG2524IMAG2541IMAG2553IMAG2568IMAG2580IMAG2585IMAG2599IMAG2602

Den var så bra så jag vet inte vad och det är inte något som jag själv hade kommit på att jag skulle ”vilja se liksom.” Men jag ångrar inte en sekund av att jag sett denna fantastiska ca. två timmars långa musikal!! Jag & Daniel köpte ett ”program”, sen blev jag så impad av alla låtarna så jag ville köpa skivan, men då visade det sig att det inte var från självaste musikalen. Så då blev det att jag struntade i det, men ack att jag vill ha den alltså= från självaste föreställningen med Ola Salo mfl. liksom…

Hade en bra helg och han träffa familjen, firat syster ”J” lite som fyllt år osv, även dra på solbacken en sväng och handla lite smått bla. ett planteringsbord till balkongen som kommer bli underbart najsigt till sommaren!! Sen igår då, (söndag) impulsköpte vi ett Playstation 3 helt oplanerat alltså, så nu blir det nudlar resten av månaden, haha!! Men ändå lätt värt det. Köpte även ”Little Big Planet” sjukt kul ju. Näe, njut av bilderna/dock ser väl alla inte så trevliga ut, woppsiii å’ hejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *