Hästar & Bullar

Lät typ som en fjantig rubrik, eller? hahahaa.. Men det är då vad veckan som varit ”bestått av typ.” Jag och Emelie blev bjudna på scones hos Emilia, så tack för det!! (Mycket trevligt.) Sen blev det en prommis till hästarna här baki Granås då Emilia rider där.  Hästarna där är ju nått så hemskt fina, dock är jag lite smårädd och jag kände mig så liten när jag trampade runt där i hagen, hohoo..

IMAG2466IMAG2468IMAG2469IMAG2498IMAG2503

Har haft planeringsdag i veckan nu också som var givande, kul & väldigt god mat fick vi också måste jag skryta om där på Trolltunet, super-super alltså!! Därefter blev det handling & bullbak. Chokladbullar, banan-chokladbullar & vanliga blev resultatet. *Älskar bilden på jag och Emilia med bullögon. Höll på skratta ihjäl mig där ett tag, tror alla kände samma där ett tag, hehheee!! 😀

Tänkte inte detta skulle bli ett överlångt inlägg, försöker dra ned på översvämmade inlägg. Men det är ju som alltid massor som jag vill skriva som leder till ett och annat sidospår. Men egetnligen har jag inte skrivit så mycket alls överhuvudtaget! (I allafall inte januarimånad.) Men det är bara pga. J*vla servern har krånglat och varit allmänt störd. Men nu är jag tillbaka på banan och känner mig mer peppad än någonsin att blogga såååå det känns jättekul!! Till helgen blir det att fara till Skellefteå för att se ”Jesus Christ Superstar” och jag längtar massor, skriver säkert inte förrän jag kommit hem därifrån så, Sveeeeeejsiii

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *