Umeåträffen

Nu i helgen har jag varit i Umeå och träffat mormor, mina mostrar och syster Rebecca. Där vi bott i en lägenhet och umgåtts, ätit gott, strosat lite på stan och sen har vi även fått en ”lärorik utbildning” av moster-Mia. Som då är en ”dialogutbildning”. Mycket intressant och läroriktfint av moster som delat med sig av sina kunskaper till oss. (Mamma och syster ”J” skulle också varit med, men dem kunde inte tyvärr.)

hejIMG_1466IMG_1469IMG_1473IMG_1477IMG_1480IMG_1485IMG_1488IMG_1493

Tycker min mormor är så påhittig och bra på att laga mat, är imponerad typ. Nästan lite idolvarning där över henne. Det är som så nyttigt allt hon gör, hon ger mig inspiration och det gillar jag. Kanske lite för mycket, hehee.. Känns som att jag har många ”projekt” för närvarande om nyttig mat och lite ändring av kost och lite sådär. Men det blir väl mer skriverier om sedan/eftersom att jag ändrar någonting osvosv.. 🙂

Tänker inte skvallra så mycket om vad vi gjort och pratat om, men det var tänkvärt bra och nödvändigt känns det som. Hoppas vi kommer få möjlighet att träffas såhär någongång mer framöver och bara vara för jag älskar verkligen min familj. Känns som att man också lärt känna varandra lite mer dessa dagar och det gillas skarpt. Så nog om skvaller om denna helg & tack för allt!! Kram å’ Hejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *