Det goda nya året!

Önskar, hoppas och vet att detta år kommer bli ett bra år med typ allt!! Det känns jäkla bra, hehe. Eller man vet ju aldrig men jag har nått på känn så det är vad jag kör på helt enkelt. Igår var Jonathan och Amanda här hos oss, då vi bjöd på nyårsmiddag. Var trevligt och gott! Vi gjorde en kantarellpaj till förrätt, varmrätten bestod av älgstek m. en hemskt god sås av skyn, hasselbackspotatis & en najsig sallad med nötter och grejjer..

IMG_1396IMG_1402IMG_1406IMG_1427IMG_1441IMG_1443IMG_1446IMG_1451

Efterrätten tog dem med och det var då; Panacotta, som då var den godaste jag någonsin ätit! (Och jag skojjar inte å’ då har jag ätit ganska många.) Var tydligen gjord med turkisk yoghurt, så det var en smalare variant på den. Men alltså gud, så sjukt god den var!! Sedan hallon på det, som då är min favvo, länge lever hallon!! Sen hade jag å’ ma’ Daniek köpt en Baylis som blev underbart ihop!! Näe, jag blev sjukt nöjd över kombon alltså, som kanske märks i min beskrivning över hela middagen. Ibland måste man bara få skryta, haha!! 😉

Där senare kom Emelie förbi men hennes kompisar som var hos henne. Ett litet tag där tills det var dags att fara till Högfjällshotellet, då dem bokat biljetter dit. Vi däremot for till en trappa och hängde där och träffade folk. Men alltså fy vad dåligt det var där vid tolvslaget man fick inte gå ut och kolla på raketer ens. Utan man var tvungen att trängas på balkongen, så jäkla dåligt!! (Alltså vart är säkerheten där liksom och hur tänkte dem?) Jag menar trycka ut över 50 personer på en balkong+ att alla rymdes inte där!!? Lite besvikelse där alltså, huvva!! Och inträdet kostade 100:- kronor och utgång=hemgång, what!?!? Ajaaaa, aldrig mer typ.. Man vill ju kunna gå ut liksom vid tolv-slaget!! Näe, men det detta skrivet låt det nya året bli fin-fint!! Puss & Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *