Magnus Betnér

Var hur jäkla bra som helst där i Lycksele på Hotell Lappland. Vet nästan inte vad jag ska börja och skriva om. (Bilderna som jag tog där borta fick bli med mobilkameran, då det inte kändes lämpligt att dra runt på systemkameran, bara så ni vet, hihii.) Fredagsmorgonen for vi i rätt så bra tid, trots det blev det senare än vad vi tänkte oss. For förbi bageriet och började med frukost där innan vi började våran biltripp mot Lycksele. Stannade i Storuman och drog in på Röda Korset och hittade en plåtburk till min samling samt en Halloween-ljusprydnad, sen blev det några söta små ramar också. Åh, vad jag älskar secondhand alltså.. Gammalt för den ena och nytt för den andra, är det inte underbart? Men nu vidare mot Lycksele..

Väl framme på hotellet blev vi meddelade om att vi blivit förflyttade till en ”minisvit med bastu”.. wowowoowowowowooooooooo, liksom!!! Inte det vi betalat för liksom, skulle ju som bara ha ett normalt-enkelt-dubbelrum. Så vi blev ju typ jätte glada över det. 🙂

IMAG1462IMAG1466IMAG1467IMAG1468IMAG1472IMAG1478IMAG1486IMAG1487IMAG1499IMAG1503IMAG1514

Gottade ner oss på rummet med lite allt för gott från minibaren. (Oppsi!!) Knack, knack på dörren och våran picknickkorg hade anlänt som vi förbeställt. Med champagne, frukt och smågodis.. Drack lite sådär, hihiii.. Sedan var det ett mellanrum där till middagen så vi gick en smygsväng på Dollarstore och handlade lite nödvändigt grejjs som sockar och tvättmedel mm. Sen blev det också en tur på Mekonomen och kollade extraljus till bilen. (Då båda ställena ligger just intill hotellet.) Därefter blev det att fixa sig lite smått och dra sig mot vildmarksbuffén och äta superbra mat!! (Dock var det inte vildmark’s smaker, men ack så gott ändå.) Lax, fläskfilé, stekt potatis, potatis/rotfruktsgratäng, massa sillar, korvar, lax rökt/gravad och bröd. Alltså det fanns verkligen allt, har säkert glömt skriva massa grejjer, men men.. Ännu en gång: jävligt gott å’ med efterrätt som bestod av kladdkaka, hjortrongrädde och någon yoghurtliknande sak. MUMS!! (Dock blev jag så mätt så jag nästan höll på spy, bokstavligt.)

Nu till huvudsaken av hela dena mystripp… Magnus Betnér som rubriken lyder!! Shiiit vad bra han är alltså, så jävla rolig och sanningsenlig, vet att det där var sjukt fel ord.. Om det ens är ett ord? Ah, vet inte hur man ska förklara men skit samma. Riktigt bra och värt att se han i vilket fall. Blev en drink, mot rummet, bastu och sedan somnade vi rätt tidigt bra så vi var pigga och alerta på marknaden där det blev att köpa kola, en brännvins-ost, en munk, sen spenderades även lite tid på andra affärer där vi bland annat köpte kuddar till soffan, kökslampa, väggklocka och bara bra saker, hehe.. 😉

Känns nu som att detta inlägg håller på att urarta så nu tänker jag avrunda här. Kan skriva hur långt som helst om saker jag såg, som hänt osvosv.. Måste bara tvär berätta att frukostbuffén var underbar!! Sedär, kan inte hålla mig mot att avrunda. (Se bild i vilketfall, hehe.) Så nu mot slutet så får denna resa 5/5 har varit jättekul, trevligt och mysigt med min vackra Daniel. Myspys å’ hejdåå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *