Fipplande morgon

Igår var jag då ledig.. (och idag också förövrigt.) Gårdagen började himla tidigt då D’ for på jobb tidigt ett bra tag innan klockan sju. Där hann jag stiga upp och göra mackor till oss, så satt och snabbfika. Därefter fipplade jag med mobilen bra länge och började sedan smsa Estelle, som tyckte att jag skulle sova ett tag till för hon var så trött, hehe.. Då vi bestämt att vi skulle ses och det var ju så fult för jag brukar inte vara uppe så tidigt om jag inte måste vill säga.. Men inte kunde jag somna om heller så jag gick ut med Charlie en timma. (Tog tid så exakt 56 minuter, ville se hur långt det var till ett ställe.)

Sen när Estelle vaknat så kom hon hit och vi slukade en kanna kaffe som vanligt. For till Oscar därefter då jag ska vara kattvakt för han ska till Turkiet. Sen för vi då till Hemavan för att äta och Oscar hängde på då hans buss inte gick förrän klockan två. Drog på Nannas kök, (andra gången jag är där nu.) Tog en Bönbiff var helt bra god.. Men ack så dyrt 149:- och jag drack vatten. (Trots det fick vi rabatt av hon som jobbade där, känner henne lite sen tidigare. Så det var ju snällt.) E’ tog en hamburgare och O’ tog en snitsel, var tydligen rätt torrt osv.. Men Oscar lyckades snylta till sig ur salladsbuffén och det var då en jäkla tur då det inte låg ett grönt blad eller någon sallad alls på min tallrik, mystiskt.. 😕

IMG_9603 IMG_9656 IMG_9668 IMG_9673 IMG_9681 IMG_9688 IMG_9690 IMG_9694

När vi kom till tärna drog O’ hem och fick sedan skjuss till hans buss. LOPPIS, LOPPIS, LOPPIS!! Fick jag med Estelle på, jäkla kul.. Hittade ju typ mycket: sänglampa, kakfat, ugns- fastform med fint märke, tavelram, och sist av allt en super cool gammal klocka till Daniel, (utan batteri, som man vrider upp.) Nää, sjukt bra grejjer jag hittade.. Sen är han ju så underbart snäll han som har loppisen så allt blev 100 kronor, Helt sjukt!! Hade kunna betala 100 kronor bara för lampan, då det är exakt en sån sänglampa jag försökt leta på nätet, utan resultat.. Hur nöjd som helst över mina loppisfynd! 😀

Estelle hade tagit på sig att vara hundvakt, så när vi kom tillbaka från loppisen så drog vi ut med hunden ”Eira” och Charlie. Tror dem tyckte det var kul å’ träffas, hihii.. Dem har  träffats en gång tidigare och hälsat men inte en superlång stund. Men det gick då super bra i vilket fall!! Därefter Konsum, vin, hämtpizza, fotbad och ansiktsmask därefter blev det godnatt, så därmed slutar jag detta inlägg!! Sveeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *