Romantisk film

Har överlevt helgen typ, och det känns så jävla bra alltså. Att jag nu inte har liksom sjuknat ihop helt och jobbat.. Så nu är det bara imorgon kvar och sedan är jag ledig två dagar, jobbar torsdagen och sedan bär det av mot ”Magnus Betner” som vi då ska se till helgen, känner mig sjukt pepp på det, ska bli super kul med min finaste. Är dock inte helt kry har ont i halsen och har fått någon hemsk äcklig rethosta, men känns ändå okej..

Har haft diskkrig mot mig själv. Har varit kaos denna vecka som varit. Daniel har haft sjuka arbetstider från jäkligt tidigt på morgonen och inte slutat förrän närmare åt klockan sex. Sen jag då en febersnubblande sjuk någonting.. Ja, så med detta all denna disk här under.. Men veckan nu har varit nått så hemskt tung, så ingen fattar.. Har sovit uruselt. Men nu snart från och med imorgon är det ny vecka och friska-tag som gäller!! 🙂

IMG_9615IMG_9604 IMG_9609 IMG_9616 IMG_9618 IMG_9625

Nu börjar det bli bråttom då det snart börjar en romantisk komedi på tv:n som vi tänkte slappa oss ner i nya soffan och se. Supermys, sedan tror jag vi har popcorn också kanske.. Om Daniel vill poppa också dårå, hehe.. Hade ingen bra bild på soffan frånsett bilden då D’ höll på att bygga ihop den, men det blev sjukt najs och snyggt med den.

Igår bjöd jag/vi hit Oscar som jag jobbar med, super jävla shysst kille. Så vi satt här drack lite vin dårå, en Irish coffee och satt och kollade klipp och grejjer på datorn och snackade. Jävligt trevligt. Men vinet alltså, fyyy fasen.. Kanske är en tränings-sak att tycka om syrliga? Köpte flaskan på bilden då för den var fin och KRAV-märkt osvosv.. Men aldrig mer det vinet, men nu har vi då provat och det var/blev ingen hit här hos oss i alla fall. Näe, hinner fasen inte skriva en rad till nu måste jag dra, Ha det bra!!

Ett svar på “Romantisk film”

  1. Der var det mye oppvask ja 🙂 hahaha…. Men grattis me ny soffa, det var vel toppers. Godt du e kommet deg over forkjølelsen, og har noe å glede dokk over te helga. Ha en fin dag , hels Danne 🙂 Går det ann å koble te oppvaskmaskin der 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *