Virus i kroppen

Fyyyyy… Är sjuk!! Mycket länge sen jag var det. Är förkyld, har feber och känner mig allmänt som ett riskorn. Ska jobba helgen=måste jobba helgen. Känns jävligt drygt om detta virus inte ger med sig. Jag har idag på mig samt imorgon på mig att piggna till. Känns oshysst som fasen att bli sjuk en helg, så nu måste jag kämpa för att hinna bli frisk tills fredag klockan 9.15 då jag börjar mitt pass. Sen har vi ju bokat in och se Magnus Betner helgen där efter så då får jag ju som inte heller vara sjuk. Har varken råd, tid eller  ork att vara sjuk! Faaan alltså.. 🙁

IMG_9584 IMG_9603ss

Har just varit på konsum och handlat allt som verkade gott där och då. Eller saker som jag tror kommer få mig frisk. Köpte C-vitamin brustabletter, Actimel, två juicer, chokladmjölk, bananer, apelsin å’ ja jag vet inte allt mest. Så nu är min tanke här resten av dagen och trycka i mig dessa nyttigheter och ta det jävligt lugnt. Blomman på bilden fick jag av Daniel bara sådär igår, hihiii.

Näe, nu blir det att hämta täcken och kuddar från sovrummet och lägga sig och se Titanic och gråta lite.. Sjukt längesedan jag såg den filmen brukar ju se den vanligtvis minst några gånger per år juhh.. Men nu sista tre åren eller nått har det som inte blivit nått alls. Längtar tills Daniel kommer hem så det blir lite trevligare här hemma, känner på mig att detta kommer bli en sjukt lång å’ stört tråkig dag.. Sååå hejdå

Ett svar på “Virus i kroppen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *