Beställt soffa

Veckan som varit har inte bestått av så mycket mer än jobb, frånsett att  jag träffat Minna och fikat i Hemavan. (Blir typ sur på deras helfabrikat’s fika, mycket tråkigt och dyrt därefter.) Shiiit vad jag saknar att kunna gå ut och beställa en riktig Latte eller Cappuccino liksom!! Är ju helt otroligt omöjligt härikring.. 🙁

Mer i veckan då? Jo, vi har beställt en soffa och nu längtar vi bara tills den landar här hemma hos oss om någon vecka, sjukt härligt ska det bli! Sen har jag å’ Daniel bokat in så vi ska se Magnus Betner nu i slutet av september. Så det blir övernattning på hotell-Lappland med vildmarks-buffè å’ frukost så det kommer bli jättekul. (Och show då med komikern Magnus Betner.) WOWOWOOWOWWOOOO, BLIR SÅ BRAA!!

IMG_9490IMG_9487IMG_9526IMG_9504IMG_9501

Sen måste jag då bara berätta att vi hade tänkt fara ut och tälta igår tills idag, men vädret blev ju så dåligt så det blev inget av det. Hmmz.. Eller klart man kan tälta ändå egentligen, men hur kul hade det blivit då? Skulle ju bara varit blött och jävligt och ingen brasa skulle det bli heller eller mys. Så därav valet att skippa tältningen och bara köra en lugn mys-helg här hemma. Som bestått av film, skilda världar och tacomys.. (Då jag prövat vegfärs.)

Sen har stackars Charlie varit jätte dålig i magen nu också i flera dagar. Först igår började det bli bättre, efter vi kört fasta på han nästan två dagar. Han har typ gjort ner sig lite här och var. (super-lös i magen.) Har tyckt så synd om lilla bäbisen dem här dagarna. (Bäbis och bäbis? Han är som min bäbis i vilket fall.) Först igår började det bli bättre så då fick han en måltid bestående av ris och några torrknulor. (ris ska tydligen vara bra.) Så vi får se vad som lyder nu här efter.. 😕

Ett svar på “Beställt soffa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *