Hösten’s familjebesök

Hej, Dimmiga måndag!! Snacka om att vi haft super tur med vädret nu i helgen, helt underbart ju. Så sjukt hur det kan vända också. Nu har då pappa, hans sambo samt min kära syster Rebecca varit och hälsat på. (Har varit jättekul.) Dem kom hit fredags kväll och nu igår söndag efter klockan 16.00 någon gång drog dem hemåt då det är skola, jobb osv.. som väntar. Pappa pratade ju om det redan att han/dem ville komma hit vid säsongen men det blev avstyrt när jag då jobbade jämnt och det aldrig passade. (På mitt förra piss-jobb, bokstavligt snuskigt.) Skönt att jag har annat jobb nu. Men nu är det nog om jobberi, för jag tänkte berätta vad vi faktiskt gjort nu i helgen!! 🙂

Fredag blev det rätt sent för dem innan dem kom hit. Så då passade jag och Daniel på att fara ut och fiska. Blev en fisk som Daniel fick och sjukt fort blev det även kolsvart så vi var ute så länge med båten där i TF så till och med stjärnorna hann titta fram, mycket mysigt. (längtar som fasen tills jag och ma’ D ska ut och tälta.) Efter dem kom hit drog vi till deras stuga en sväng och hämtade Rebecca som nu bott hos oss medan dem varit här, wowoooo.. Inte så mycket med det mer den fredagkvällen än massa prat tills sent på natten..

IMG_9320 IMG_9321IMG_9347 IMG_9354IMG_9364 IMG_9333IMG_9405 IMG_9411IMG_9434ds IMG_9327657IMG_9443IMG_9444IMG_9455IMG_9446 IMG_9459IMG_9449IMG_9460 IMG_9461IMG_9474IMG_9468IMG_9469IMG_9465

Lördagen blev det att fara till Ruttjebäcken och promma uppåt där. Dock blev det att vi kom dit lite senare på dagen så vi gick aldrig hela vägen upp. Men shiiit vad fint det var så vi stannade och fikade där efter vägen uppåt. Sen efter den lilla vandringen/”fikningen” for vi och letade kantareller, hittade inte sådär jätte mycket så pappas tjej fick våra så det blev ändå lite grann för henne då när vi plussade ihop alla sååå… Kvällen bestod av skivad älgstek med mängder av kantareller+ fisken som D’ fått på fredagskvällen. Snacka om ”närproducerad mat” kantareller som vi plockat, älgkött från trakten samt fisken dårå, gött!! Sen blev det skräckis på kvällen och chips. Kuuuuuuuuuuuuuuligt!! 😀

Söndagen bestod minst sagt utav bergsklättring typ.. Uppe på/bakom Anjabacken kämpade vi oss upp, och minst sagt syster Rebecca som blev en riktig hjälte typ där på slutet. Kanske blir fel att skriva orkade sig upp? Men hon var då jävligt duktig blev imponerad. (tror också hon tyckte att det var rätt så kul egentligen.) Hade tänkt äta ute då på söndagen men det blev inte då pappa hade köpt med sig massa fika som vi käkade där uppe, men mycket mysigare och trevligare var väl det.. Än att trycka en pizza eller nått, blev ju som en liten upplevelse, sånt är ju bara för kul. (Då man väl tar sig tid.) Sen blev det jobb då som nämnt innan här i början av inlägget.

Så om jag nu ska sammanfatta helgen lite sådär kort så: mycket trevlig, kul att träffa och faktiskt prata med syrran och sist och värst: att det blev så jäkla kort, men tyckte i alllafall att det var super kul att dem kom hit trots att det bara blev liksom ”två dagar egentligen”. Och tack för kokböckerna Therese, (pappas tjej alltså, hon heter också Therese, hihiii.) Å’ farmor å’ farfar tack för inflyttningspresenten som bestod av en söt liten ostbricka och pengar. + att jag fått två stycken bärplockare som är gamla som gatan. (sjukt glad jag blev, råå coola.) Å’ sist skojjiga pappa för juiceboxen å’ den oplanerade inflyttningpengen till oss, hehehee.. Tacktack!! Näe, allt från detta besök å’ kul att ni kom.. Njut av bilderna, Svejs!!

Ett svar på “Hösten’s familjebesök”

  1. Koselig ei helg dokker har hatt. Toppers å få besøk av familien din ,kan eg tenke meg, Therese. Og fine bilder du har lagt til, du e så flenk, Therese. Klemz 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *