Smoooothie

Ojj, vilken morgon det här blev då? För ovanligheternas skull klev jag upp tillsammans med Daniel och kombinerade ihop en smoooothiee!! (Det är väldigt ovanligt.) Igår fick jag nått ryck som jag inte fått på väldigt länge, ett städryck helt enkelt. Har rensat och kastat massa skräp, fyllt våran nya byrå med grejjer och trams. Känns super bra såhär idag.. + att jag städat toan och lite annat!! Super sjukt härligt. Står en hög i vardagsrummet för närvarande också, som ska mot återvinningen imorgon, då det är ”extra öppet” till klockan åtta. Så¨vi hinner efter vi slutat jobba dåråå, naaaaajs!! 🙂

IMG_9298IMG_9296IMG_9300

Estelle jag vet typ att du läser.. Och tidningen din är klar och kan hämtas utav dig, haha. Hann du ens läsa den/ eller kanske rättaresagt bläddra i den? Aja, börjar kvart över nio idag och är som nämnt uppe rätt tidigt. Blir ut med Charlie, kolla tvättid tills ikväll om det nu skulle kunna tänkas finnas. Men påtal om i tid så borde jag snabba på lite här om jag ska hinna publicera detta inlägg, så hejs å’ hörs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *