Mathemma bjudningen

Känner mig smått deppig.. Vet inte varför, känner att det inte finns någon vidare anledning.. Eller det finns ingen. Kanske är det mörkret? Har haft ont i huvudet sista dagarna och jag som aldrig brukar ha det alls. (Men jag tror att de är för att det börjar bli höst helt ärligt. Typ att jag inte är van kylan kanske eller nått.) Men nu till något roligare… 🙂

IMG_9277 IMG_9282 IMG_9283 IMG_9284 IMG_9293

Slutade senare än vanligt idag på jobbet, sedan dröjde det ut på tiden då jag pratade med chefen.. Men hon är då så trevlig så och förresten är det nog jag som drar ut på tiden, haha. Men hade då bestämt att jag skulle träffa Linn och Estelle idag. Så hem duscha och fixi-fix blev det lite sjukt enkelt! Sen blev det att dra på konsum då Estelle kom med dem ekonomiska iden att handla på konsum och käka hemma hos oss. (Så Estelle bjöd på hela dagens middags-kalas. – Super tack å’ gott!!) Blev pasta med lax som Estelle kirrade till som blev jätte gott. Sen blev det efterrätt som bestod av chokladpudding och vaniljvisp. Craaaazzyy lite smått med vaniljvisp, eller jag menar: jag har aldrig ätit det till chokladpudding, men det blev helt okej!! (Typ i såna fall där det är brist på grädde, haha..) Näe, men ärligt blev helt okejj!! Finner inte så mycket att skriva annat än det var trevligt att Linn and Estelle kikade förbi trots trötthet, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieyy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *