Rätternas födelsedagspresent

Har varit ute och sprungit jäkla mycket ni sista tiden, helt konstigt bra av mig måste jag medge. Kanske därför jag inte skrivit på ett tag, hehe.. (Eller så inte, är ju typ max ute en kvart vid varje springtillfälle.) Till Helgen kommer syrran, pappsii med sambo hit om allt går som planerat.. Blir ju kul så dem får se nya lägenheten, osvosv.. Men shiiit vad tiden går fort, hänger typ inte med det minsta alltså, skrämmande som fan. Är så mycket man vill hinna göra innan snön trillar över oss, det kallas prioritering.. Hohoooo.. Jag säger/skriver bara det att vi måste hinna ut och tälta innan snön, alltså myyys-myyys, sen till Norge och fiska, PANIKEN ALLTSÅ!! (Sådär lite lagom bara.)

Har väl knappt skrivit nått sedan jag kom hem från Skellefteå vill jag minnas. Men hade det bra, dock lite kort som jag nämnt tidigare. Samma sak här: vart tar tiden vägen? Måste bara skriva om vilket välkomnade jag hade när jag kom hem. Först hämtade Daniel mig på bussen sedan när vi kom hem blev det en tre-rätters middag, (som var vegetarisk.) Så det var super najsiiigt. Sedan blev det bara nått vinglas, mys och Skilda Världar. Det var fantastiskt!! Och blev så impad när D’ hittat på att göra vegetariskt, mycket gott!! Förrätt: Zuccini m. fyllning gratinerad, Varmrätt halloumiost med någon typ av citronmarinad med massa gott, och avslutnings vis efterrätten som bestod av Kesella och bär i ugnen. Mycket härlig kombination och marinaden till osten var sjuk alltså, mums!! (Se bilderna bara.) 🙂

IMG_9250IMG_9256IMG_9238IMG_9261IMG_9263IMG_9266

Vad mer att skriva och berätta? Har kanske inte hänt sådär nått roligt precis. Eller det är jäkligt spännande i Skilda Världar nu!! Sen har jag fått min födelsedagspresent av pappa, (en fjällrygga, eller jaa se bild.. + Twilight filmen den sista så nu blireee maraton nu när jag har hela samlingen, så småning om.) Sjukt najs så nu har jag alla fyra samlade. Har fått alla filmer av pappi förövrigt. (Denna fick jag dock inhandla själv som han stod för, hohooo.) Sen har jag också fått en Twilightbok på engelska som jag typ någon gång tänkt att jag ska ta mig igen. (Jag läser ju knappt böcker alls om det inte är sjukt intressant juhh..) Men borde ju inte bli så svårt att traggla sig igenom den. Jag menar då jag redan vet vad den handlar om och sett filmerna massor utav gånger, hihiiii.. 😉

Har jobbat sedan jag kom hem dvs.. hela helgen samt idag måndag. Skulle egentligen varit ledig nu tisdag-onsdag! Men så blir det inte, är älgjakt ju så arbetskompisen min är ledig. Så blir att jobba på mina lediga dagar. Ända fram till helgen, snacka om att jag längtar efter helg nu. (Kommer bli en lång vecka.) Men det gör inget, det blir ju pengar som leder till en soffa osvosv.. Näe, men det blir najs!! Ville jobba ändå sååå.. Vad ska jag göra hemma liksom? Aja, slutligen tänker jag bara skriva om bilden på mjukisen här ovan som då är en typ från ”Little Big Planet” som lillebror fick nu då han fyllt år!! Näe, nu blir det att göra annat, Heeeeeeejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *