Mormorsaft & äppelmos

Var närmare tusen år sedan jag drack mormorsaft. (dvs. när jag var liten.) Så jag och Jessica bestämde oss för att göra det. Har varit uppe på Solbacken idag och inhandlat grejjs till det samt så köpte jag en liten present till Daniel. (Vem vet du kanske läser, haha.) Aja, ett halsband blev det till Charlie också då hans gått sönder. Det var så fult för det var när jag och ”syster J” var i Burträskstugan. Stod ute och sedan hörde Challe nått ljud och ryckte i kopplet och där stack han. Blev smått i chock inte tänkte jag väl att det kunde gå sönder? Men det gjorde det. Sprang ikapp och jävlar så sur jag var, tog i min argaste röst och ropade två gånger då han var rätt nära. (Då kom han och satte sig vid mig, blev förvånad över det också förövrigt.) Så med andra ord skötte han sig ju rätt bra, men nu har han då ett nytt halsband som verkar mycket bättre, eller känns riktigt bra helt enkelt, wowoowoooooo.. 😀

IMG_9189IMG_9236IMG_9228IMG_9210IMG_9195IMG_9170IMG_916bb5IMG_9206IMG_9218

Gröt till middag, shiiiit vad det är underskattat måste jag tillägga. (I allafall i min hjärna eller nått.) Jag har som aldrig tyckt om gröt alls. Men nu tycker jag det är fantastiskt!! Tänk vad man kan ändra sig och snacka om både nyttigt och billigt. Sjukt najs, tror jag skulle kunna leva på en grötdiet alltså. Snacka om att man skulle spara pengar, grötdiet next om hushållet accepterar? Kanske blir en Mexicoresa där efter… Alltså om man tänker efter kan man spara in pengar på massor egentligen, Det finns ett citat/en text som lyder såhär: ”Att våga är att förlora fotfästet en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv.” Och denna text liknande sak gillar jag enormt. (Vet inte hur jag hamnade inne på den men det är sjukt härlig och ger en motivation i livet nått så enormt, säkert helt omedvetet..)

Idag har vi även gjort äppelmos jag å’ syrran. Gick bra, blev gott och allt är bra. Sen har vi hunnit dela på en vinare och tre cider samt prommat flrbi vårat läskiga hus för hundra år sedan ungefär med Charlie dådå. Sjukt igenvuxet, hemsökt och jävligt. Kollade till och med baksidan när vi var där, vet inte varför egentligen men kändes som att det var min ide. Hursomhelst så vet jag inte vad mer jag ska skriva om denna dag mer. Har varit en hyffsad god och trevlig dag. Eller vadå!? Jag och Jessica har haft jätte trevligt på Solbacken osvosv.. Känns konstigt och kort att komma hem igen till Tärnaby. Allt gick så sjukt fort, tiden springer ju bara iväg. Men det har varit bra som nämnt innan och det är inte slut än! Dock har jag då inte hunnit träffa Rebecca så mycket som jag önskat men dem ska nog komma upp och hälsa på, (Pappa, Rebecca å’ Therese.) Blir ju kul om dem hälsar på, men vi får se vad det blir, myyyyyyyyyyyyyysoooooooo å’ godernatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *