Kalaspuffmys

Godmorgon!! Idag är det närmare bestämt  onsdag. Är uppe rätt tidigt faktiskt, typ sedan halv nio eller nått. Igår var jag och åt med pappa på Bishops med hans tjej. Riktigt gott faktiskt, har aldrig ätit där förut. (så typ 5/5 på mat.) Åt laxspett med färskpotatissallad och sedan vitlöksbröd till det, mums!! Lite sådär innan tänkte jag typ: ”kanske efterrätt på det här sen då?” Men jag blev då så mätt sedan tänkte jag om en halvextra gång typ, måste vara nyttig. Men istället tog jag då en Irishcoffe med cointreau samt baileys, jäkla gott. Vill typ göra den mixen hemma, så med andra ord blev det kanske lite efterrätt för mig ändå… Heheee, toppad med grädde då i vanlig ordning, hohohooo.. 😉

Grunden på rubriken kanske värkar lite klurig. Men jag har då skaffat ”KIK” typ senare än alla andra som vanligt. Men nu har jag då det när lillebror har lärt mig. Så nu kan vi sitta och skriva där, hihiii.. Och därav namnet på rubriken, när man skulle välja namn osv. så prövade jag med allt möjligt men ingenting funkade, Så då plojjskrev jag bara kalaspuffmys och det gick så.. På den vägen är det!! Och vad är ”KIK”? Typ en chatt som är gratis där man kan lägga till vänner. Jaooo, så det blir ju bra då kan man skriva med både Rebecca som aldrig har pengar på telefonen och svarar. + lillebror då som inte äger en telefon eller facebook, naaaaaaajs.. Bilderna under är då lite veckomix från när Jessica bjussa på mat på lakkapää samt när vi såg lejonhjärta, drog på Statoil och drack kaffe och lite sånt, jojoojojojoooo..

IMAG1184IMAG1189IMAG1191IMAG1190IMAG1186IMAG1193IMAG1143IMAG1149IMAG1152IMAG1177IMAG1178IMAG1106

Igår var jag ute och sprang. Jäklar så duktig jag är, blir typ imponerad av mig själv ibland. Shiiiiiiit. Är så sjukt pepp på vinter och längdskidor, så det känns knappt som det är eller att jag just skrivit detta. (tänka sig att i skolan hatade jag längdskidor mer än allt i princip.) Men det blir väl kanske kul när man ”bestämmer själv” , eller ja inte blir tvingad att åka helt enkelt. Aja, nog om skidor för nu är det väl ändå sommar ett litet tag till. 🙂

I förrgår/igår, fan var knäppt. Eller det känns bara knäppt att klämma in det här, men skit samma. Jag var iallafall på stan med Rebecca då på secondhand och handlade lite grejjs för presentkort som jag har kvar sedan typ jul kanske. (Bland annat på Indiska och Åhlens.) Samt även Twilfit också så idag blir det att köpa en sport-bh, har tappat bort min sedan för kanske ett år sedan, och hur är det möjligt? (Sjukt sur över det alltså, kostade ju typ 420 kronor.) Aja.. Blir en ny i vilket fall.. Men nu ska jag sluta gnälla, så då tänker jag bara avsluta med att jag och Jessica satt och spelade tv-spel med Aron igår och det är ju såå kul juhh.. Spelar ”Little Big planet” längtar tills jag och Daniel köper ett tv-spel alltså, (men först blir det en soffa) + att vi tänker vänta till playstation 4 kommer ut, yeeeeeeeeeeeeeyss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *