Två bad på en dag

Fort var det gjort också var man tillbaks igen och skrev. Tog ju bussen hit till Skellefteå i lördags som kanske redan förståtts, minns typ inte vad jag skrivit innan, Blev då direkt att dra mot mammi’s å’ Magnus stuga för att äta grillat med dem, mmmmmmm.. Sen blev det nått vinglas , efterrätten då såklart som alltid äger rum under helgen hos mammi, hehe.. + att voffsarna fick ju träffas dåråå som gick galant, och gud så liten Fifa är alltså., Herregud och man själv tyckte ju att Charlie var liten innan men icket det inte. Hohoooo 🙂

IMG_8999IMG_9006IMG_9064IMG_9016IMG_9082IMG_9072IMG_9100IMG_9102IMG_9041IMG_9122IMG_9117IMG_9108IMG_9128IMG_9123IMG_9133IMG_9142IMG_9157

Söndagen blev som lite småstressig fast inte sådär super-mycket. Började med att jag blev väckt av Charlie då han ville ut och gå på toa. (trodde jag.) Hade slut batteri på telefonen så det fanns ingen klocka ute i min och Arons friggebod där vi sov. Så vad gör man inte? Går ut tar en prommis med Charlie och passar på att gå in till stugan där dem övriga sover. (Mamma, Magnus och voffsen Fifa.) Sedan får man mer en utskällning av lilla gummsan och en mamma som säger det är tidigt gå och lägg dig. Går på toa, kollar på klockan och den är inte ens 6 på morgonen,. Kändes lite smått drygt när jag gick ut med Challe. Men, men.. Tog med lite vatten och sedan gick jag ut till Aron igen och fick jag sova någon timma till.

Efter att vi vaknat till ätit frukost osv.. Blev det att dra och bada i havet. (Tänka sig den 25 augusti kanske inte många som gör det, dock bara jag som badade, men nu är det då gjort!!) Efter detta snabba baderiande blev det hem och hämta Jessica och dra vidare till nästa stuga då vi for för att äta med farmor och farfar mfl. Blev hämtmat och nu kan jag berätta att jag börjar vara less. (senare på kvällen drog jag och syster ”J” till max och drog en drive in= GI-kycklingmål.) Mer i stugan dårå var att det blev dopp för mig i lilla tjärn. Som man då badat i hur många gånger som helst när man var liten. Dock pallade Jessica inte trycket och tyckte det var för kallt, hohoo.. Men hon har ju redan badat där massor i sommar!! Så detta var väl typ nästan allt för nu kan man säga måndagsgrejjs och annat blir sedan. Nu blir det faktiskt att se ”Bröderna Lejonhjärta” då jag somnade igår när vi skulle se den, so so so so so so soooo.. sveeeeeeeejsiii

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *