Lite blåbär samt annat

Hallådär köp blåbär!! Nu vet jag inte riktigt hur jag ska börja detta. (Sitter nu i Skellefteå nere i källaren hos mamma med syrran ”J” och bloggar ikapp. Hon också för den delen då hon är värdelös på att blogga som hon då säger själv. Som är jäkligt sant.) Men nu var det inte det jag skulle skriva om hade jag tänkt i vilket fall utan det blir eventuellt vid ett senare såkallat skede.. Mjaaooo-mjaooooooo 🙂

I torsdags var jag och Minna ute och plockade blåbär, hittade jäkla lite då det typ inte fanns några i princip. Men det var ju härligt med lite frisk luft i vilket fall. Inte för att vi gav oss där. (Tror typ blåbärna dött ut för att det är förkallt, men jag vet inte var rätt mörkt när vi var ute också.) Drog och plockade vildhallon istället, mums!! Efter denna tur for Minna hem då hon skulle jobba på fredagen  och jag med för den delen.

IMG_8966IMG_8969IMG_8971IMG_8974IMG_8978IMG_8990

Inte för att jag gick och la mig utan jag och Daniel gjorde en hallon/blåbärs paj av dem stackars bären jag hittat som blev helt okej-gott. Trots lite smör i degen och lite annat så blev resultatet bra. Mys och pys i vilket fall blev det idol till det hela med marsansås. (Trots att inte D’s öga så gick det väl sådär.) Men nu idag då nu när det är måndagen den 26 så är det typ nästan bra eller inte helt okej. Men fasen också vad jag upplever det värre än förra behandlingen han gjorde, Sjukt juhh.. 😕

Vad mer att skrivas? Drar in lite fredag i detta inlägg tror jag också så nästa inlägg kommer då att handla om Skellefteå då. Som jag då är i nudå om det blev oklart med mammas-källare innan. Fredagen blev det pizza i Hemavan med Estelle, Daniel och jag. Sen blev det lite vin och spel hos Estelle med Preben, (Orkar inte ladda bilder från det då jag typ knappt har några, men pizzan var fett god.) Näääääe, nu blire att blogga ikapp vidare i källaren så heeejs så länge!! Kramiii

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *