Oväntad operation

Typ fem dagar senare så sitter jag här och tänkte göra ett blogginlägg. Najs, det eller njaa.. I måndags var jag då ledig som passade jäkligt bra då min blivande man skulle fara till ögonläkaren i Umeå. (Hade jag inte varit ledig hade jag tagit mig det i vilket fall.) Hursomhelst så pga. hans ögonsjukdom som jag skrivit om tidigare så skulle han då på koll och se om det blivit värre. Och det hade det också, så det slutade med att att han gjorde en operation/behandling eller vad man nu ska kalla det. (Som då innebär att han får mycket nått  så jävla ont.) Fyyyyyyy.. 😕

Har ingen super-lust att skriva mer om det där. Men kan berätta att det blev en lång bilfärd hemåt från Umeå. (precis som vid förra behandlingen.) Då vi var tvungen att stanna på massa parkeringar och droppa in bedövningsdroppar som knappt hjälper alls..

Köpte en liten presentgrejj medans bahandlingen/operationen pågick. En amulett som ska bringa tur och lite sånt. Tyckte den passade min Daniel då orden som stod på amuletten ”stämmer in” om man nu kan säga så. (Huvudsaken är att D’ fattar och det gör han.)

IMG_8943IMG_8945IMG_8933IMG_8936IMG_8957

Det ända ”roliga” med denna lilla tripp var typ att vi stannade i Lycksele och åt en fet räkmacka på ditvägen, + massa övrig mat och en snabbsväng på systemet han vi med i Umeå. Sedan köpte vi en tv-bänk samt en byrå till hallen som blev super-bra förövrigt. Men nu var det ju skitsamma för det var ju ingen nöjjestripp vi var ute efter. Men det jag menar egentligen är ju att det är så hemskt att se att han har så sjukt ont, så försöker typ bara hitta nått roligt i det här. 🙁

Idag kan jag berätta att jag jobbat och det gått super!! (Enligt mig alltså, tycker jag sköt mig bra,, hihiii…) När jag kom hem blev det en springtur med Charlie i skogen, in och duscha, mys och fixa kräftorna i ordning samt göra en WB-paj.. MUMS!! Dock har inte D’ varit kry alls utan haft superont i ögat då bedövningsdropparna tagit slut. (Tyckte det var så lite bedövningsdroppar som blev medskickat jämfört med förra gången juh.) Så det medförde då att jag satt och skalade kräftor åt han osv.. Inte för att det gör nått för mig, men största grejjen med kräftor är ju typ att skala, pratas och mysas..

Ett svar på “Oväntad operation”

  1. Kor snill du Therese 🙂 Det var no bra at han hadde time no, så det ikke hadde blitt ennu verre. Håper det går bra:) klem <3 Sekkert helt jevlig når det e øyan , veit jo berrre ke ett rusk gjør ondt 🙁 huff huff, håpe han slepp fleire sånne inngrep………………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *